Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت نفت و شرکت‌های زیرمجموعه‌اش از همان ابتدای حادثه ریزش برج متروپل آبادان به یاری هموطنان به‌ویژه حادثه دیده‌گان و افراد زیرآوار مانده شتافت.

به گزارش شانا، وزارت نفت و شرکت‌های زیرمجموعه این وزارتخانه از همان ابتدای حادثه ریزش ساختمان ۱۰ طبقه متروپل در آبادان به یاری هموطنان خود به‌ویژه حادثه دیده‌گان و افراد زیرآوار مانده شتافت و با ارسال تجهیزات و نیروی انسانی تلاش کرد به نوعی التیام‌بخش حادثه دیده‌گان و خانواده‌های آنها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آماده‌باش شرکت ملی نفت برای کمک به حادثه‌دیدگان آبادان

محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از همان روز حادثه (دوشنبه، دوم خردادماه) از آمادگی حداکثری شرکت‌های زیرمجموعه نفت برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان ساختمان متروپل آبادان خبر داد.

وی ضمن اعلام تسلیت به بازماندگان هموطنان فوت‌شده در حادثه ریزش ساختمان در آبادان، در تماس تلفنی با مقام‌های محلی در استان خوزستان و آبادان بر آماده‌باش حداکثری شرکت‌های زیرمجموعه نفت برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان تأکید کرد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در همان روز حادثه و در تماس با مدیران شرکت‌های نفتی مستقر در خوزستان دستور داد با امکانات کامل ضمن هماهنگی با مقام‌های محلی، آمادگی حداکثری برای خدمات‌رسانی داشته باشند.

آمادگی شرکت نفت و گاز اروندان برای امدادرسانی به حادثه‌دیدگان متروپل آبادان

در نخستین ساعات حادثه دلخراش ریزش ساختمان تجاری متروپل در آبادان، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با عبدالله عذاری اهوازی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان، درباره جزئیات حادثه و شرایط موجود در صحنه حادثه گفت‌وگو و مطابق آن، اعلام آمادگی به‌منظور انجام هرگونه امداد و کمک‌رسانی و استفاده از ظرفیت‌های موجود در شرکت نفت و گاز اروندان ابلاغ شد.

عبدالله عذاری اهوازی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان در تماس تلفنی با فرماندار آبادان، ضمن ارسال پیام تسلیت، هماهنگی ارائه نخستین گروه از تجهیزات لجستیکی این شرکت را انجام داد و تأکید کرد: به‌منظور ادامه این خدمات و امدادرسانی‌ها، ظرفیت‌های لجستیکی، اچ‌اس‌ئی و درمانی شرکت نفت و گاز اروندان و صنعت نفت جنوب در حالت آماده‌باش قرار دارد.

اعزام نیروهای واکنش سریع و امدادی صنایع پتروشیمی به محل حادثه متروپل

مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز ضمن تسلیت به خانواده‌های جان‌باختگان حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان و ابراز همدردی با مصدومان این حادثه، از سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی خواست تا امکانات امدادی، آتش‌نشانی، پشتیبانی و گروه‌های تخصصی خود را به محل حادثه اعزام کند.

وی با آرزوی سلامتی و بهبودی برای مصدومان این حادثه ناگوار اظهار امیدواری کرد که با بسیج همه نیروهای امدادی و گروه‌های نجات، عملیات تخلیه و ایمن‌سازی محل حادثه به‌سرعت خاتمه یابد.

آماده‌باش کامل امکانات امدادی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی

سیدامید شهیدی‌نیا، فرمانده ارشد شرایط اضطراری منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی نیز برابر با دستور مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، از آماده‌باش کامل امکانات امدادی این سازمان برای امدادرسانی در محل حادثه ساختمان متروپل آبادان خبر داد.

وی با بیان اینکه خبره‌ترین اعضای تیم واکنش سریع ایمنی و آتش‌نشانی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در محل این حادثه حضور دارند، اعلام کرد: گروه واکنش سریع حوادث  سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در محل ساختمان متروپل آبادان حضور یافت و جزییات عملیات امدادی آن از طریق فرمانده شرایط اضطراری سازمان پیگیری شد و به اطلاع معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی رسید.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های داغدیده و مصدومان این حادثه دلخراش افزود: سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی تلاش دارد با همه ظرفیت و امکانات در امداد و آواربرداری ساختمان متروپل آبادان مشارکت فعال کند.

اعزام امکانات لجستیکی و داوطلبان طرح فاز ۲ پالایشگاه آبادان به محل حادثه متروپل

احمد فرزانه، مجری طرح فاز ۲ پالایشگاه آبادان نیز در این باره گفت: به محض دریافت این خبر و به‌منظور عمل به مسئولیت اجتماعی خویش وارد عمل شدیم و با اعزام  امکانات لجستیکی طرح شامل جرثقیل ۸۵ و ۴۵ تنی، لودر، بیل مکانیکی، کامیون، داربست، ماشین‌آلات برش‌کاری، آمبولانس، ماشین آتش‌نشانی و ۸۰ نفر نیروی داوطلب و دیگر امکانات از جمله آب معدنی و غذای نیروهای امدادی تلاش کردیم به نیروهای امداد و نجات بپیوندیم و در عملیات آواربرداری و نجات مصدومان کمک کنیم.

خدمات‌رسانی پتروشیمی‌های ماهشهر به عوامل امدادی حادثه متروپل آبادان

شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه ماهشهر علاوه بر اقدام‌های لجستیکی از ابتدای بروز حادثه دلخراش ریزش ساختمان متروپل آبادان تاکنون، با حمایت و پشتیبانی در قالب تهیه و توزیع مواد خوراکی و غذایی خدمات مطلوبی به عوامل امدادی و اجرایی حاضر در محل حادثه ارائه کرده است به طوری که شرکت‌های پتروشیمی مستقر در منطقه، همواره با رویکرد توجه به ایفای نقش مسئولیت اجتماعی، در تلاش است تا همچون سایر بحران‌های گذشته ناشی از حوادث و شرایط اضطراری در شهرستان و استان، با تمام ظرفیت و امکانات و تا رسیدن به شرایط مطلوب در کنار سایر دستگاه‌ها به امر امدادرسانی به عزیزان این حادثه بپردازد.

شایان یادآوری است که ‌ظهر دوشنبه (دوم خردادماه) بخش‌هایی از ساختمان برج بسیار بزرگ در حال احداث به‌نام متروپل در آبادان به‌طور ناگهانی فرو ریخت که بر اثر این حادثه تعدادی از هموطنان کشته و تعدادی مجروح و برخی نیز زیر آوار گرفتار شدند که امدادرسانی‌ها در این حادثه ادامه دارد.

منبع: شانا

کلیدواژه: وزارت نفت آبادان کمک رسانی به آبادان سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ساختمان متروپل آبادان شرکت نفت و گاز اروندان شرکت های زیرمجموعه مدیرعامل شرکت ملی حادثه دیدگان ریزش ساختمان حادثه متروپل شرکت ملی نفت محل حادثه حادثه ریزش آماده باش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۴۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی و ریسک داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی پوشش داده می‌شود

معاون توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری گفت: این مدیریت با راه‌اندازی سامانه طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی، مکانیسم تأمین مالی و ریسک بومی‌سازی را برای شرکت‌های داخلی پوشش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار شانا، شقایق حق‌جوی امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در آیین رونمایی از سامانه «طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش از فرایند تا تجهیزات صنعت پتروشیمی با مشارکت مردم» در نخستین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بیان کرد: در سال‌های اخیر تلاش شده است که گذار از اقتصاد نفتی به اقتصاد مبتنی بر دانش محقق شود.

وی افزود: شرکت‌های نوپا و دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها، نهادهای مالی، دستگاه‌های دولتی و شرکت‌های صنعتی از شرکای کلیدی در توسعه فناوری هستند.

معاون توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با تأکید بر اینکه شرکت‌های پیشرو و بزرگ، پیشران و لوکوموتیو توسعه فناوری هستند، ادامه داد: این سامانه با همت شرکت ملی صنایع پتروشیمی و با حمایت این معاونت با هدف رفع موانع بزرگ تحقق دانش‌بنیان‌شدن صنعت و اقتصاد کشور راه‌اندازی شده است.

حق‌جوی تصریح کرد: در این سامانه، نیازهای صنعت پتروشیمی و توانایی شرکت‌های داخلی از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی شناسایی و ارزیابی شده است و پس از این مرحله مکانیسم تأمین مالی و نظام مالی پوشش‌دهنده ریسک از سوی مدیریت توسعه فناوری‌های راهبردی انجام می‌شود.

وی تأکید کرد: برای نخستین بار با راه‌اندازی این سامانه، شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های داخلی و دانش‌بنیان، بخش خصوصی، معاونت علمی و شرکت‌های پژوهشی در کنار هم برای داخلی‌سازی و توسعه صنعت پتروشیمی تلاش می‌کنند.

سامانه «طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش از فرایند تا تجهیزات صنعت پتروشیمی با مشارکت مردم» با هدف هم‌افزایی عرضه و تقاضا در صنعت پتروشیمی و استفاده حداکثری از توانمندی‌های داخلی به همت شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در نخستین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی رونمایی شد.

بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» از امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت‌) به‌مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر است.

بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در این رویداد بزرگ نفتی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.

دیگر خبرها

  • تأمین مالی و ریسک داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی پوشش داده می‌شود
  • برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تا ۷ سال آینده
  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش پتروشیمی آغاز به کار کرد
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟