Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از آبادان، سید محمد مولوی در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید منطقه آزاد اروند که با حضور استاندار خوزستان در سالن همایش های این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: موضوع رسیدگی به وضعیت تولید و واحد تولیدی زمان لازم دارد و تولید کننده نیز گوش شنوا برای شنیده شدن حرفهایش می خواهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید کننده دلش نازکتر از آنست که ما فکر می کنیم او به هر کجا که مراجعه می کند ناملایماتی می بیند که خودبه خود سبب ناامیدی اش می شود پس همه با هم بابت این مسئله وقت بگذاریم  بنده به سهم خودم تا آنجا که بتوانم در این زمینه تلاش می کنم.

وی با اشاره به تاکیدات و نامگذاریهای هر ساله ی مقام معظم رهبری بر کلمه ی تولید، افزود: مقام معظم رهبری سختی ها آن را شناخته است و از این جهت حوصله می کنند و  ما نیز بایستی با تاسی از ایشان در این زمینه کوشا باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: اینجا منطقه آزاد اروند است با اختیارات و وظایف خاص خود، لذا از دوستان در سطح استان و وزارت این انتظار می رود که منطقه ی آزاد را با کلیات، ماموریت و حدود اختیاراتی که قانون برای آن مصوب کرده قبول کنند و بشناسند.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: گاهی خلط موضوعات نه تنها سبب تسریع در کارها نمی شود بلکه باعث کندی کار می شود. مواردی هستند که  صنعت و معدن می تواند تفویض اختیار کند چرا که منطقه آزاد اروند حتی امکان ظرفیت سنجی را هم دارد. در وهله ای تولید کنندگان از بابت معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی و غذا و دارو با دوگانگی در انجام امور مواجه بودند هر دو به واحد تولیدی سر می زدند، درگیر بودن و گاهی آرائ متناقض می دادند این گونه عدم انسجام و هماهنگی باعث می شود تا تولید کنندگان دچار مشکل شوند لذا هر چه در سطح استان این اختیارات تفویض شود و از وزرای بخواهند تا این اتفاق به صورت کامل رخ دهد هم باری از روی دوش خودشان برداشته می شود و هم این مسافتی که تولیدکنندگان میان وزارت خانه و ادارات کل طی می کنند کاهش می یابد.

مولوی؛ گفت: ظرفیت های مختلف در دل منطقه آزاد پیش بینی شده است لذا این تفویض اختیار به خصوص در حوزه ی صنعت و معدن و دستگاههای مرتبط قانونی است و می تواند در بحث رفع موانع و کمک به رونق تولید موثر باشد.

وی با تاکید بر اینکه خرید محصولات واحدهای تولیدی منطقه می تواند علاوه بر جلوگیری از رکود آنان سبب رونق تولید و اشتغال شود، افزود: بایستی به شکلی از تولیداتمان دفاع کنیم لذا از فرمانداران می خواهم تا این موضوع را به طور جدی دنبال کنند تا دستگاههای اجرایی و صنایع بزرگ از محصولات واحدهای تولیدی خود منطقه خرید کنند.

وی اظهار کرد: تشکیل جلسات تحت نام رفع موانع و افزایش تولید اگر در نهایت بخواهد به انباشت تولیدات در انبارها منجر شود هیچ فایده ای ندارد ضمن اینکه تعطیلی واحد تولیدی را نیز رقم زده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خو تصریح کرد: اینکه اکثر ما در انتقال آب ضرر کردیم به این دلیل است که زمانی که ما درگیر جنگ بودیم آنها کانالهای مورد نیازشان را حفر کشیدند و اکنون ما می آیم شیر را می بندیم و آنها می روند و شیرها را باز می کنند.

این نماینده با انتقاد از پالایشگاه و پتروشیمی آبادان یادآور شد: موقعی که اینجا همه گرفتار بودند و قرارداد دارند که بایستی مواد اولیه شان را از پالایشگاه و پتروشیمی آبادان بگیرند آن وقت این دو صنعت با واحدهای دیگر استانها قرارداد ۲۰ ساله دارند آن وقت به واحدهای تولیدی منطقه می گویند سهمیه ای برای تحویل نداریم زیرا  ۸۵ درصدش را به پتروشیمی فلان شهر داده ایم، ۱۰ درصدش هم به دیگر پتروشیمی، ۵ درصد باقی مانده هم  که هدر رفت محسوب می شود و این گونه و به طور عملی واحدها و صنایع تولیدی منطقه  نمی توانند کاری از پیش ببرند.

مولوی؛ گفت: این اشکال بزرگیست که فعالان توانمند در شهرک صنعتی که می توانند شرکت های فرآوری زیر مجموعه ی پالایشگاه و پتروشیمی ایجاد کنند در آبادان و خرمشهر هیچ مجالی برای تامین خوراک اولیه مورد نیازشان از سوی این دو مجموعه در اختیار ندارند و این مسئله بایستی در کارگروه اشتغال استان مطرح شود و برای آن چاره اندیشی شود.

وی افزود: با چنین وضعیتی دیگر هیچ کس قادر به فعالیت در صنایع پایین دست پتروشیمی نیست چون تمام موادش را برای ۲۰ ساله فروخته است. این مسائل مهم تولیدات منطقه ای ما را دچار مشکل می کند زیرا نه تولیداتش به فروش می رود و نه مواد اولیه در اختیارشان قرار داده می شود.

وی تصریح کرد: ادارات اینجا همه با هم درگیرند و بحث تهاتر تنها در دولت های مختلف دست به دست می شود و دلیل اش هم آنست که همه ی ما به دنبال انجام کار نرفتیم و گرنه کار به خصوص در تولید به اینجا کشیده نمی شد.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: ما در مجلس به عنوان خدمتگزار شمائیم. نه جامع جمیع علوم هستیم و نه از همه چیز سر در می آوریم  و بدبختی آنست که در کمیسیون های مختلف مجلس هم هیج کس سر جای خودش قرار نگرفته است و اگر در مجلس و حتی ادارات افراد سر جای خودشان قرار داشتند بسیاری از مشکلات حل می شد. من معلمم و کارم در کمیسیون آموزش و تحقیقات است و غیر از این چیزی نمی دانم .

مولوی، خطاب به تولید کنندگان حاضر در جلسه گفت: برنامه ی ششم توسعه تمام شد و الان در روند تدوین برنامه ی هفتم هستیم لذا در بحث های مختلف اعم از تولید و غیره اگر موارد پیشنهادی دارید ارائه کنید تا در قالب احکام آنها را دنبال کنیم و در برنامه هفتم لحاظ شوند. موضوع مالیاتهای بر ارزش افزوده و درآمد مناطق آزاد اگر در برنامه ی ششم بود به عنوان یک حکم بالادستی به هیچ وجه در برنامه ی بودجه سنواتی جا نمی گرفت ما از این قضیه جا ماندیم و حال می گویئم بایستی برگردد لذا بکوشیم تا اگر پیشنهاداتی هست به ما رسانده شود تا ما در برنامه های بالادست آنها را ببینیم.

وی با بیان اینکه در حوزه منطقه آزاد اروند آئین نامه های داخلی اش در کمیسیون اقتصادی در حال تغییر است، افزود: بایستی بتوانیم تا از مزیت قرار گرفتن در نقطه صفر مرزی و چهارراه اصلی مواصلاتی در اقتصاد، کارها را مرتب و با طراحی یک برنامه ی ۵ یا ۶ ساله ی پر نفس را داشته باشیم تا از پیش ببریم.

46

کد خبر 1535247

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: پالایشگاه و پتروشیمی منطقه آزاد اروند برنامه ی ی تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۸۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا قدیمی، یک پژوهشگر اظهار کرد: در شرکت دانش بنیان روی مواد اولیه دارویی انواع داروها مانند «استامینوفن، وازراتان، متالازین، بیزوپرولول، ید پتاسیم, ید فوق خالص» کار شده است، این محصولات همگی ایرانی بوده و برای پیشرفت در برنامه‌های پیش رو نیازمند تأمین مالی است.

این پژوهشگر ادامه داد: مواد اولیه این داروها از پیش ماده پیروشیمی تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه فعالیت شرکت شیمی بویان از سال ۱۳۹۷ آغاز شده است، بیان کرد: در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" به دنبال جذب سرمایه‌گذار هستیم تا بتوانیم ابتدا نیاز مالی را تأمین کرده و سپس محصول با کیفیت ایرانی به تعداد بالا تولید نمائیم.

قدیمی تاکید کرد: هم اکنون محصول تولیدی فقط در داخل مورد استفاده قرار می‌گیرد و با توجه به اینکه بازار صادرات و سایت این مجموعه فعال است، می‌توانیم با حمایت مسؤولان زمینه تولید و صادرات بیش از پیش را فراهم سازیم.

کد خبر 6099802

دیگر خبرها

  • عرضه بیش از ۲۴ محصول متنوع پالایشگاه آبادان در بورس
  • پالایشگاه آبادان در بورس انرژی مقام اول را کسب کرد/ تولید ۵۰۰ هزار بشکه‌ای در سال ۱۴۰۲
  • تولید ۱۵ میلیون لیتری بنزین در پالایشگاه آبادان
  • طرح ارتقای کیفی نفت کوره پالایشگاه آبادان در دستور کار
  • پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند
  • سود ۳۱۷ میلیون دلاری پالایشگاه آبادان در سال گذشته
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد