Web Analytics Made Easy - Statcounter

موضوع مالکیت باشگاه نفت طلاییه روز به روز ابعاد پیچیده تری به خود می گیرد.

طرفداری- پس از صحبت های رضا گل محمدی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران مبنی بر صدور نامه مالکیت برای مالک جدید باشگاه نفت طلاییه، اکنون بیژن تاجیک دبیر کمیته واگذاری این باشگاه صدور این نامه را در شرایط فعلی، شدنی نمی داند.

به نقل از تسنیم، بیژن تاجیک در خصوص صحبت‌های رضا گل‌محمدی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران مبنی بر اینکه اگر حمیدرضا جهانیان مالک باشگاه نفت تهران است، مجمع این باشگاه در نامه‌ای این موضوع را اعلام کند، گفت:

بر اساس ساختار مجمع نفت انجام چنین کاری حقوقی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مانند این است که ما خانه‌ای را قولنامه کنیم، دریافت کننده (خریدار) پول خود را کامل ندهد و خانه را به نامش بزنیم. ما که نمی‌توانیم تا انجام تمام تعهدات سند مالکیت باشگاه را به نام بزنیم.

وی در واکنش به این مسئله که با توجه به حضور نفت در لیگ قهرمانان آسیا این روال باید صورت بگیرد تا نفت بتواند برای حضور در این مسابقات مجوزهای لازم را انجام دهد، اظهار داشت:

آقایان همکاری کنند و کارشکنی صورت نگیرد تا همه چیز به خوبی انجام شود.

دبیر کمیته واگذاری باشگاه نفت تهران در پاسخ به این سؤال که چه کسانی در این خصوص باید همکاری کنند و منظور او از کارشکن‌ها چه کسانی هستند، گفت:

همان سازمان‌هایی که در این خصوص مسئول هستند.

تاجیک درباره اینکه جهانیان چه مبلغی را باید به مجمع باشگاه نفت پرداخت کند تا مالکیت باشگاه را رسماً به عهده بگیرد، خاطرنشان کرد:

موضوع پرداخت مبلغ نیست، بلکه ترتیب کارهایی است که لزوماً باید انجام شود. دریافت کننده هم چیزی از موضوع عقب نیست و فقط باید این روال پیش برود. این روال زمان‌بندی‌هایی دارد که هر دو طرف باید این زمان‌بندی را رعایت کنند.

«اگر خریدار باشگاه نفت از رسیدن به مالکیت این باشگاه عقب نیست و روال پیش می‌رود، پیش‌بینی می‌شود چه زمانی مالکیت باشگاه به صورت قانونی تغییر کند؟» وی در پاسخ به این سؤال گفت:

طبق روال پیش‌بینی شده، یک ماه پیش همه چیز باید تمام می‌شد، اما مراحل اداری سازمان‌های مختلف باعث شده این موضوع عقب بیفتد. ماجرا به این شکل است که شرایط را برای شرکتی مانند بهنام پیشروی کیش ردیف کردند، اما این دریافت کننده (خریدار) کاری انجام نداد، حالا دریافت کننده جدید جلو می‌آید، اما این بقیه هستند که اِنقُلت می‌آورند و کار عقب افتاده است.

دبیر کمیته واگذاری باشگاه نفت تهران در واکنش به این مسئله که پس با شرایط موجود مجمع نفت برای معرفی مالک جدید باشگاه تا زمان انجام تعهدات کاری انجام نخواهد داد، اظهار داشت:

دلیل ندارد در این خصوص نامه‌ای بزنیم. وقتی قرارداد بسته می‌شود، باید بندهای 1، 2، 3، 4 و الی آخر انجام شود و دریافت کننده موظف است طبق توافقنامه همه کار را انجام بدهد و بعد مالکیت را به عهده بگیرد.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۶۷۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه تعیین تکلیف و ساماندهی اراضی ملی و دولتی و به‌طور مشخص صدور اسناد مالکیت برای پلاک ثبتی ۳۸ اصلی موسوم به خجیر، گفت: بر اساس پیگیری‌های انجام شده و مصوبات شورای حفظ حقوق بیت‌المال و تشکیل کارگروه‌های متعدد، طی هفته گذشته سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ به مساحت چهار هزار و ۲۵۱ هکتار از اراضی موسوم به خجیر که در مجاورت شهرهای تهران و پردیس قرار دارد، به نام دولت صادر شد.

وی افزود: این اراضی که بخش مهمی از اراضی پلاک ۳۸ اصلی خجیر هستند و دربردارنده اراضی مناطق حفاظت شده محیط زیست، اراضی و تأسیسات و ساختمان‌های مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی، بخشی از اراضی ملی و منابع طبیعی و همچنین بخشی از بستر رودخانه جاجرود و سد ماملو می‌باشند، پیش از این همواره مورد تعرض، دست‌بُرد و طمع زمین‌خواران بودند.

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین با اشاره به روند پیگیری‌های قضائی انجام شده در خصوص واگذاری اراضی پلاک ثبتی ۷۷/۲ محمودآباد شهرستان فیروزکوه به شرکت تعاونی «پ» البرز، گفت: در سال ۱۳۸۵ و در حالی‌که اداره کل منابع طبیعی و سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و کمیسیون‌های ذیربط تنها با واگذاری دو هکتار از اراضی پلاک ۲ فرعی از ۷۷ اصلی شهرستان فیروزکوه به شرکت دامپروری «پ» البرز موافقت کرده بودند، پس از معرفی به دفترخانه اسناد متأسفانه بر اثر اشتباهی که صورت می‌گیرد، سند مساحت دو هزار و ۸۱۳ هکتار، شامل کل پلاک ۲ فرعی از ۷۷ اصلی فیروزکوه، به نام شرکت مذکور می‌شود.

وی با بیان اینکه از آن سال تاکنون علی‌رغم اطلاع مراجع ذیربط، اقدامی در جهت اصلاح اسناد به عمل نیامده و شرکت مذکور علاوه بر اخذ سند، اقدام به تصرف کامل اراضی مذکور نموده و به هیچ وجه حاضر به استرداد این اراضی نبوده است، گفت: پس از پیگیری‌های گسترده صورت گرفته، اسناد مالکیتی که به اشتباه صادر شده بود باطل شد و سند مالکیت دو هزار و ۶۴۰ هکتار از این اراضی به نام دولت جمهوری اسلامی ایران اخذ گردید و مابقی نیز در دستورکار قرار دارد.

کد خبر 6098466

دیگر خبرها

  • واگذاری اراضی ملی استان مرکزی برای تولید انرژی پاک
  • مشکلات خرید ملک در قبرس شمالی چیست؟
  • دریافت نامه های مردمی در مسیر استقبال از رییس جمهور در قم
  • بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی پارس ایر به پروازهای خراسان جنوبی پیوست
  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • بر روی حمایت ایران از سپک تاکرا درIOC حساب باز کرده ایم
  • واگذاری ۲ هزار و ۶۱۰ زمین در ۱۴ شهر جنوب کرمان
  • دیدار مناف هاشمی با دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا
  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد